Biljettrusning till Från Broadway till Duvemåla – säkra din biljett idag!

Biljettrusning till Från Broadway till Duvemåla – säkra din biljett idag!

Biljetterna till vårturnén för ”Från Broadway till Duvemåla” går åt som aldrig förr, och även vissa av höstdatumen börjar redan fyllas upp. Så ta och säkra din biljett redan idag för att inte gå miste om 2019 års musikalupplevelse!

Bland annat är konserten i Vara Konserthus redan helt utsåld (för femte gången!) och i Piteå respektive Uddevalla finns endast fåtal platser kvar. Dessutom kan vi meddela att biljetterna till sommarens stora konsert på Dalhalla går åt i rask takt. I skrivande stund har mer än en femtedel av platserna bokats upp.

Kort sagt, vänta inte för länge – boka dina biljetter redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *