Turnéavslutning med Från Broadway till Duvemåla

Turnéavslutning med Från Broadway till Duvemåla

Turnéavslutning med Från Broadway till Duvemåla

Vilken resa det har varit! Efter mer än femton helt utsålda konserter, från Luleå i norr till Ystad i söder, avrundade Från Broadway till Duvemåla i helgen sin mest framgångsrika vårturné någonsin med fyra fantastiska föreställningar i Uddevalla, Göteborg, Skövde och Växjö.

Samtliga i produktionen skulle vilja rikta ett innerligt tack till alla inblandade, från samarbetspartners till ansvariga vid respektive spelställen. Detsamma gäller givetvis även all underbar publik som kommit på konserterna och spridit så mycket glädje och kärlek!

Nu ser vi fram en otroligt spännande höstturné som kommer att bli den största hittills! Smygpremiären sker redan den 8 augusti med en unik utomhuskonsert på vackra Sund Nergården i Sörmland. Två dagar senare, den 10 augusti, är det sedan dags för sommarens stora musikalhändelse när Från Broadway till Duvemåla intar självaste Dalhalla! Sedan drar turnén igång på allvar i september med över 25 inbokade datum (hittills) över hela Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *