Viktoria Tocca till Klara K-dagen i Uppsala

Viktoria Tocca till Klara K-dagen i Uppsala

Klara-K-dagen 2019

Den 20 maj kommer Viktoria Tocca att medverka vid Klara K-dagen i Uppsala, där hon bjuder på smakprov från succéföreställningen Från Broadway till Duvemåla. Tillsammans med vassa talare och paneler bjuds det dessutom på en cocktail av inspiration, aha-upplevelser och dagsfärsk kunskap.

Förutom Viktoria medverkar även Laura Hartman, docent i nationalekonomi, Indiskas ägare och vd Karin Lindahl samt Jennie Claesson, tf regionchef för Handelskammaren i Uppsala och tillträdande vd för Airport City Stockholm. Dessutom kommer Annie Lööf närvara för att ta emot Pingvinpriset, som hon tillsammans med andra kvinnliga toppolitiker tilldelades 2018.

Tid: 20 maj, 14.00-17.00 (därefter mingel till 18.00)
Plats: Clarion Hotell Gillet, Dragarbrunnsgatan 23, Uppsala
Pris: 550 kr/person, exkl moms. Fri entré för Klara K:s nätverksmedlemmar (läs om medlemskap här).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *