Från Broadway till Duvemåla Unplugged – Vara konserthus (8/5)

Från Broadway till Duvemåla Unplugged – Vara konserthus (8/5)

Efter ett år nästan helt utan möjligheter att få stå på scen ska det bli otroligt roligt att äntligen få komma ut och möta lite publik igen. Den 8 maj återvänder vi nämligen till Vara konserthus – om än i lite annorlunda tappning!

I denna coronasäkrade och avskalade unplugged-version av Från Broadway till Duvemåla bjuder Viktoria Tocca och Laila Adèle in till en intim kväll på konserthusets nya scen, Sparbanken Blackbox, där det förutom musik även bjuds på en härlig middag inklusive dessert.

Njut av klassiska musikalhits från av två av Sveriges starkaste röster, ackompanjerade av pianist/kapellmästare Carina E. Nilsson.

Mer information och biljetter kommer inom kort på Vara konserthus hemsida.

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *