Biljettrusning till “Kristina från Duvemåla” på Dalhalla – Extrakonsert fredag 12 augusti!

Biljettrusning till “Kristina från Duvemåla” på Dalhalla – Extrakonsert fredag 12 augusti!

När biljetterna till ”Kristina från Duvemåla” släpptes i söndags såldes över 3 000 biljetter i ett svep. Nu sätts en extrakonsert in på Dalhalla fredag 12 augusti 2022. Biljetterna släpps imorgon onsdag 28 april kl 10:00.

– Jag är gladare än glad, säger producenten Viktoria Tocca som också spelar huvudrollen som Kristina. Det är som om slussportar öppnat sig. Det finns ett otroligt stort sug efter kvalitetsunderhållning efter pandemiåret med inställda och uppskjutna evenemang.

Missa inte nästa års stora musikalupplevelse på Dalhalla! Biljetter köper du enklast via denna länk: https://www.nortic.se/dagny/event/30607

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *